De Kinderster Oost

Onze locatie in Oost heeft een mooi uitzicht over het IJ. Bij De Kinderster Oost werken wij met Vier stamgroepen: babygroep de Sterretjes (0-2 jaar), verticale groep de Maantjes (1-4 jaar), een verticale groep de Zonnetjes (1-4 jaar) en de nog te openen babygroep de wolkjes (0-2 jaar). De ruimte en de inrichting van de groepen zijn afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De ruimtes bieden zowel uitdaging en ontdekkingsmogelijkheden, als veiligheid en geborgenheid. De Sterretjes heeft een groepsgrootte van maximaal 9 kinderen, de Maantjes van maximaal 11 kinderen, de Zonnetjes van maximaal 12 kinderen en de Wolkjes van maximaal 6 kinderen.

Op alle groepen, behalve de BSO groep, werken wij met het programma Uk & Puk. Hierin staat de taalontwikkeling van het kind centraal, maar komen ook alle andere pedagogische doelen van Riksen-Walraven goed aan bod.

De locatie beschikt over een gezamenlijke buitenruimte, waarin kinderen kennis kunnen maken met de natuur. Daarnaast is er een speeltuin aan de overkant van het fietspad waar wij geregeld gebruik van maken.

Vaste pedagogisch medewerksters
Bij ons krijgt ieder kind een mentor, dit is altijd een vaste pedagogische medewerker op de groep waar uw kind zit.

Open communicatiesfeer
Wij als team van De Kinderster hechten grote waarde aan het contact met ouders.

Biologisch en verantwoord eten
Gezonde voeding is belangrijk, zeker voor kinderen in de groei.

vrijblijvend rondleiding
Beleef De Kinderster van dichtbij  InschrijvenSchrijf uw kind vandaag nog in

   Kind informatie   Ouder informatie

   Partner informatie

   Gewenste locatie