Karin Bijles

Karin Bijles voorziet in bijna heel Amsterdam kinderen van extra bijles en ondersteuning in de basisonderwijs. Karin Bijles werkt met gediplomeerde docenten die kinderen individueel les en ondersteuning kunnen geven. Ieder weekend maken zij gebruik van onze ruimte op Ijburg.

Kids Art

Op 3 minuten loopafstand is er een BSO van Kids Art waar veel van onze kinderen naar uitstromen. Meer informatie hierover kunt u vinden op hun website:

Kinderkapper

Het is mogelijk om ook gebruik te maken van de kinderkapper die bij ons op locatie komt. Wij kondigen de datum van de knipbeurt aan via een mail of nieuwsbrief. U kunt dan uw kind opgeven voor een knipbeurt of met haar contact opnemen. Op het formulier kunt u aangeven hoe u uw kind geknipt wil hebben of even langs komen op de afgesproken tijd. De kosten voor het knippen krijgt u van te voren door van de kinderkapper.

SKCoaching

SK Coaching coacht en begeleidt jongeren in verschillende wijken, waarbij sport wordt ingezet als middel om laagdrempelig in contact te komen met verschillende doelgroepen. In samenwerking met SK Coaching doen wij veel meer dan sportactiviteiten alleen! Binnen de activiteiten die SK Coaching aanbiedt wordt er actief gewerkt aan het ontwikkelen van vaardigheden, zoals: samenwerken, omgaan met teleurstellingen, elkaar helpen, etc. Daarnaast wordt er op een speelse manier gewerkt aan het versterken/aanleren van normen en waarden.

vrijblijvend rondleiding
Beleef De Kinderster van dichtbij  InschrijvenSchrijf uw kind vandaag nog in

   Kind informatie   Ouder informatie

   Partner informatie

   Gewenste locatie