BSO

De Kinderster biedt buitenschoolse opvang aan in Amsterdam West. De buitenschoolse opvang is gelegen in de levendige buurt De Baarsjes, aan de Hoofdweg 247. De BSO biedt opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar en is geopend van maandag tot en met vrijdag. BSO De Kinderster is ook tijdens studiedagen en schoolvakanties geopend. In de buurt van de BSO bevinden zich de volgende scholen:

 • Joop Westerweelschool
 • De Vissersschool
 • OBS Corantijn
 • KBS St Jansschool
 • De Meidoorn 10e Montessori
 • IBS Al Maes

BSO De Kinderster biedt opvang op maat. Voor ouders betekent dat, dat er flexibiliteit geboden wordt. Dit gaat samen met continuïteit en kwaliteit. Samen met ouders kijken we naar welke vorm van opvang het beste past bij de wensen, werktijden en behoeften van ouders en kind.

Er worden verschillende activiteiten aangeboden om de kinderen een leuke middag te bezorgen. Kinderen worden gestimuleerd maar mogen voornamelijk ook in overleg met begeleiders en elkaar, bepalen welke activiteiten worden gedaan en op welke momenten dit wordt gedaan. Zij bepalen het thema en stellen zelf een activiteitenplanning op. De BSO is een plek waar kinderen met plezier, na schooltijd naartoe gaan en kunnen ontspannen.

BSO De Kinderster is een biologisch kinderopvangorganisatie die opvang biedt aan alle kinderen. In samenwerking met ouders en scholen bieden wij BSO opvang op maat, geen dag is hetzelfde!

vrijblijvend rondleiding
Beleef De Kinderster van dichtbij  vrijblijvend rondleiding
  Beleef De Kinderster van dichtbij   InschrijvenSchrijf uw kind vandaag nog in

    Kind informatie


    Ouder informatie
    Partner informatie
    Gewenste locatie