De Kinderster West

De locatie in West (kindercentrum Bio Kidz) bestaat uit twee groepen. Eén babygroep van 0 tot 2 jaar en een verticale groep voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
Wij beschikken op deze locatie ook over een eigen tuin waar alle kinderen samen kunnen spelen.

De Kinderster Oost

Onze locatie in Oost bestaat uit drie groepen: twee babygroep van 0 tot 2 jaar en een peutergroep van 2 tot 4 jaar.

De Kinderster IJburg

De Kinderster IJburg beschikt over drie groepen. Er is één babygroep voor kinderen van 0 tot 2 jaar met een groepsgrootte van maximaal 8. Er is een peutergroep voor de leeftijd 2 tot 4 jarigen met maximaal 12 kinderen en een verticale groep voor 0 tot 4 jarigen met een wisselende maximale groepsgrootte.  Er is op deze locatie een extra ruimte aanwezig met een ballenbak en een spiegelzaal waar dans- en sportactiviteiten worden georganiseerd. In samenwerking met SK Coaching (die in hetzelfde gebouw gevestigd zijn) organiseren wij op het Ed Pelsterpark in de zomer buitenactiviteiten voor onze dreumesen en peuters.

De Kinderster Zuid

De locatie in Zuid bestaat uit twee groepen. Een babygroep van 0 tot 2 jaar met maximaal 8 kinderen en een peutergroep van 1 tot 4 jaar met maximaal 15 kinderen.
Wij beschikken op deze locatie over een eigen tuin waar kinderen van beide groepen samen kunnen spelen.

BSO De Kinderster

Bij BSO De Kinderster staat het kind centraal. De BSO bestaat uit één groep waar kinderen tussen 4 en 12 jaar na school (of de hele dag tijdens de schoolvakanties) kunnen worden opgevangen. De groep heeft een groepsgrootte van 10 kinderen. Wij beschikken op deze locatie ook over een eigen tuin waar kinderen van beide groepen samen kunnen spelen. Kinderen worden betrokken bij het bedenken van activiteiten. De ruimte is sfeervol ingericht met voldoende en uitdagend speelmateriaal. Verder spelen kinderen spelen zo veel mogelijk buiten. Ze maken daarbij gebruik van onze tuin en faciliteiten in de wijk (de speeltuinen en het Rembrandpark wat op loopafstand van de BSO is).

Schrijf uw kind vandaag nog in

vrijblijvend rondleiding
Beleef De Kinderster van dichtbij  InschrijvenSchrijf uw kind vandaag nog in

   Kind informatie   Ouder informatie

   Partner informatie

   Gewenste locatie