De Kinderster West

De locatie in West (kindercentrum Bio Kidz) bestaat uit twee groepen, een groep van 0 tot 1 jaar, een groep van 1 tot 2. Ook bevind zich naast het kindercentrum de Bio Kidz Peutergroep, een groep waar kinderen van 2 tot 4 jaar spelen. De groepsgrootte varieert van 9 tot 12. Wij beschikken op deze locatie ook over een eigen tuin waar alle kinderen samen kunnen spelen.

De Kinderster Oost

Onze locatie in Oost bestaat uit drie groepen: een babygroep van 0 tot 2 jaar, een horizontale groep van 1 tot 2 jaar en een peutergroep van 2 tot 4 jaar. Op De Kinderster Oost heeft de babygroep een groepsgrootte tot 9 kinderen, de dreumesgroep tot 11 kinderen en op de peutergroep vangen wij per dag maximaal 12 kinderen op.

De Kinderster IJburg

De Kinderster IJburg beschikt over twee horizontale groepen. Er zijn 2 peutergroepen (2 tot 4 jaar) en één babygroep van waarin kinderen van 0 tot 2 jaar komen spelen. De babygroep heeft een groepsgrootte van maximaal 8 kinderen, op de peutergroepen kunnen maximaal 12 kinderen worden opgevangen. Ook is er op deze locatie een extra ruimte aanwezig met een ballenbak en een spiegelzaal waar dans- en sportactiviteiten worden georganiseerd. In samenwerking met SK Coaching (die in hetzelfde gebouw gevestigd zijn) organiseren wij op het Ed Pelsterpark in de zomer buitenactiviteiten voor onze dreumesen en peuters.

De Kinderster Zuid

De locatie in Zuid bestaat uit 2 groepen, een groep van 0 tot 2 jaar en een groep van 2 tot 4 jaar. De groepen hebben een groepsgrootte van 8 tot 12 kinderen. Wij beschikken op deze locatie ook over een eigen tuin waar kinderen van beide groepen samen kunnen spelen.

BSO De Kinderster

Bij BSO De Kinderster staat het kind centraal. De BSO bestaat uit één groep waar kinderen tussen 4 en 12 jaar na school (of de hele dag tijdens de schoolvakanties) kunnen worden opgevangen. De groep heeft een groepsgrootte van 10 kinderen. Wij beschikken op deze locatie ook over een eigen tuin waar kinderen van beide groepen samen kunnen spelen. Kinderen worden betrokken bij het bedenken van activiteiten. De ruimte is sfeervol ingericht met voldoende en uitdagend speelmateriaal. Verder spelen kinderen spelen zo veel mogelijk buiten. Ze maken daarbij gebruik van onze tuin en faciliteiten in de wijk (de speeltuinen en het Rembrandpark wat op loopafstand van de BSO is).

Schrijf uw kind vandaag nog in

vrijblijvend rondleiding
Beleef De Kinderster van dichtbij  vrijblijvend rondleiding
  Beleef De Kinderster van dichtbij   InschrijvenSchrijf uw kind vandaag nog in

    Kind informatie


    Ouder informatie
    Partner informatie
    Gewenste locatie